lauantai 2. tammikuuta 2016

Ponienvaihtoviikot

Moro!

Uusi vuosi, uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Minun tapauksessani uudet kujeet meinaa ainakin sitä, että tallin asukit tulee kokemaan täydellisen voltin.

Tallissanihan oli siis 9 hevosta ja kymmenes tulossa, joista kaksi yp. Molemmat yp-hevoset lähtee takaisin omistajilleen.

Tallissani oli kahdeksan karsinaa, mutta poistin välipuomeja ja nyt niitä on enää 4. Eli neljälle hevoselle paikat.

Talliin jää nykyisistä vain Oppa. Leeakin jää, mutta teen siitä uuden version sillä nykyinen on ihan kamalassa kunnossa. En haluaisi, koska eihän se uusi versio oo ikinä se sama, mutta "vanhaa" Leeaa ei pysty käyttämään kohta, niin huonossa kunnossa se on. Enkä todellakaan halua luopua estetykistäni!

Pyylevä lähtee ylläpitoon kaverilleni Minnille ja Jerryn myyn hänelle. Karva on jo myyty instan kautta uuteen kotiin. Cera menee kaappiin ja Vattu lähtee takaisin entisille omistajilleen. Heiltä tulee minulle vanha hevoseni Silja, jonka kohtalosta päätän myöhemmin.

Arska ja Sappo on olleet jo hetken aikaa kaapissa.

Mitäs sitten tulee näiden kaikkien tilalle? Löysin eurokankaasta kivaa velboamaista tummanruskeaa kangasta josta aattelin tehdä uuden ratsuponin talliin. Leea tekee comebackin uutena versiona ja neljännen paikan viejä on vielä kysymysmerkki, suunnitelmia toki on.

Opan ja Leean tb, Leea on tässä jo aika huonossa kunnossa.
Hyvää uuttavuotta muuten kaikille! Itse vietin uudenvuoden Tytyn luona, aika kului raketteja katsellen, pelaten ja maastoillen. Oikein rento uusivuosi siis.'



4 kommenttia:

  1. Sun blogi on ihan paras :D ainoo miinus on se et voisit postailla vähän useammin :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Postailen aina kun mulla on jotain kerrottavaa, en nimittäin pysty melkein lainkaan ratsastelemaan jalkojen takia :/

    VastaaPoista
  3. Ahaa :( Ei Pana sellaista tiennyt :(

    VastaaPoista

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)