keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Koisomiittailua sun muuta

Moikkista!

(Aloin äsken kirjoittaa tätä alotusta englanniks like whaaat :D)

Muttasiis viime viikonloppu oli varsin kiva. Perjantaina Tutti ja Timppa tuli meille yöksi, ja lauantaina mentiin Veturiin shoppailemaan melkein kaikkien koisojen voimin. Jos joku ei tiedä, koisot eli munakoisot on mun kisatiimi.

Takaisin aiheeseen, perjantaina Tutin ja Timpan kanssa ei tehty mitään mainitsemisen arvoista, säädettiin vaan mun huoneessa ja illalla mentiin ulos vähän ratsastelemaan. Koska Tutilla on aina sen kamera mukana, otettiin muutamat kuvat siinä.

Vain Hemulin suitset näkyvät :D
Yhtärii :3

Mulla on aika edustavat vaatteet
Seuraavana aamuna herättiin aika myöhään, mutta ehdittiin bussille hyvissä ajoin. Mentiin Kouvolan keskustaan, missä osa jo oli eurokankaassa. Minni ja Anni saapui lopulta ja porukka oli kasassa.

Sekalainen seurakunta

Eurokankaassa pidettiin meistä XD
Eurokankaasta matka jatkui minnekkäs muuallekkaan kuin heseen läskeilemään.


Osa lähti bussilla ja osa autolla kohti Veturia. Porukka hajosi muutamaan kertaan kun käytiin milloin missäkin kaupassa. Siellä tuli shoppailtua muutama tunti.Loppuunkulutettiin nää lepopenkit, koska kaikkien jalat kuoli kävellessä

It's like heaven
Aivan liian nopeasti koitti aika kun porukan piti lähteä junalle :( Minä, Timppa, Minni ja Anni pyörittiin vielä hetki Veturissa ja lopulta mie ja Timppakin lähdettiin bussilla takaisin meille ja Minni ja Anni autolla kotiin.

Timppa oli meillä iltaan asti ja sitten jäin aivan yksin, sniff D:

Kiitti kivasta miitistä kaikille Koisoille!♥


Sitten hieman muihin asioihin. Sain valmiiksi uuden version vanhasta hepastani Leeasta ja uudesta versiosta tuli oikein kiva mielestäni!

Vanha -> Uusi
Blogin nimi on mulle nyt pieni probleema, mietin sitä ja ehkä keksin jonkun kivan. Haluaisin jonkun joka liittyy neljään hevoseen, koska mullahan asuu nyt siis vain neljä hevosta eikä määrä tule muuttumaan ihan heti. Neljäs on tosin vielä kesken ja siitä kerron sitten myöhemmin tarkemmin ;)

Eipäs mulla muuta tällä kertaa, see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)