keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 16: Piparishow

Hei vain!
Kaikkien muiden kivojen juttujen ohella myös piparit kuuluvat joulunviettoon. Cera päätti testata taitonsa ja leipoi mummin tekemästä taikinasta herkullisia pipareita.


Cera ei olisi halunnut, mutta pakotin sen laittamaan harjan kiinni, kuka nyt haluaisi syödä pipareita seiskaveikalla maustettuna! Cera ei halunnut että julkaisen tämän kuvan sillä hän ei kuulemma ole edustava mutta en kuunnellut, muhahha.


Esiliinan laitto tuotti pieniä ongelmia mutta lopulta siitä selvittiin jättämällä se pois, vaikka Ceran kaunis turkki olisi voinut likaantua D:


Kun ongelmista päästiin, Cera keräsi kaiken tarvittavan: kaulimen, alustan sekä kaksi heppamuottia.


Cera sai taikinan vaivalla kaulittua, sillä taikina oli neidin mielestä kovaa ja jäi kiinni kaulimeen ja pöytään. Tämähän ei siis ole totta, sillä mummin taikina on parasta.


Cera teki heppapipareiden lisäksi kissapipareita, sillä pikkusiskoni vaati niin. Cera tosin itsekin on välillä kuin kissa ja odottaa vain ensiluokkaista palvelua.


Uunin käyttö vaati opettelua, mutta lopulta Cera sai piparit uuniin.


Rankan työn jälkeen piparivuori oli valmis ja se piti enää syödä. Cera ei tosin voi syödä pipareita sillä hän harjoittaa tarkkaa ruokailuohjelmaa jossa kroppa pysyy kunnossa vaikka ei liiku. Jos Cera olisi ihminen, hän olisi fitness-malli, näin olen kuullut.


Vaivoin sain tämän kuvan otettua sillä Cera halusi sylkäistä piparin pois, Leean mielestä se oli pahaa ja Pyylevä ja Jerry meinasivat hotkia ne silmänräpäyksessä :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)