keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2 0 1 5

Hei vain!

Sinne meni sekin vuosi, 2015. Huomenna on uudenvuodenaatto jota lähden viettämään Tytyn luokse Kotkaan. Vuoteen on liittynyt paljon kepparijuttuja ja voisin tehdä tämmöisen simppelin lyhyen vuosipostauksen.

Aloitetaan helmikuusta, jolloin oli mun ekat itse pitämät kisat. Liukkaan kentän, tuulisen sään ja kylmyyden takia olivat kisat ehkä hieman epämiellyttävät, mutta porukkaa oli ihan mukavasti. Kisojen mellakassa hukkasin myös kännykkäni joka sitten kuukauden kuluttua löytyi tienpenkalta ja toimi yhä.Kisoissa tutustuin Jonnaan ja Jaanaan, joiden leiriryhmään päädyin loppukeväästä. Tästä alkoikin tie munakoisoksi. Leiriporukka vakiintui vasta hetken ennen leiriä Munakoisokaaos olikin varmaan paras asia koko kesälomassa. Tutustuin kuuteen ihanaan ihmiseen leirillä ja jatkoimme yhteydenpitoa vielä sen jälkeenkin.

Timpan leirivideo
Jonnan leirivideo
Tähän väliin taisi mahtua ainakin kht Yli Esteiden kisat, jossa oltiin muutaman koison voimin hyvällä menestyksellä. 

Eipä aikaakaan kun Jonna ja Jaana päättivät pitää toisen leirin. Porukka oli muuten sama, mutta Timpan sijaan leirillä oli Minni ja Pörrö. Tämäkin leiri oli ihan mahtava. Leirin jälkeen Timppa lisättiin kakkosleirin ryhmään, ja näin muodostui team Munakoiso.

Koisojen ylistysvideo


"Heppatyyli" oli leirin sana.

Tää kuva on kylläkin ykkösleiriltä mutta ei se haittaa.

Kierreltiin porukalla kisoja, mieleenpainuvimpina ehkä Jonnan kisat, Niittyjoen kisat ja Feden kisat. Feden kisoissa olin tosin yksin.
Feden kisoissa.

Feden kisoissa, C Lumipallo

Niittyjoen kisoissa, taisin voittaa tän luokan.

Kesään kuului myös paljon mökkeilyä ponien kanssa.
Alkusyksystä olin Kreetalla perheeni kanssa, Leea oli tosin mukana eli keppihevosjutuksi voi kutsua :D Siellä alkoi myös polveni reistailla, eli se oli hieman turvonnut.


Käytiin lääkärissä polven takia ja selvisi että jotain on nivelkierukassa rikki.

Minni päätti syyslomalla pitää leirin mökillään, joka oli oikeastaan vanha maalaistalo. Siellä oli kaikki muut koisot paitsi Jonna. Itse olin kävelykuurilla polveni takia mutta silti oli ihan älyttömän hauskaa.

Timpan leirivideo
Mun leirivideo
Tytin leirivideo


Aika pian leirin jälkeen sain tietää että joudun leikkaukseen polveni takia. Leikkaus oli lokakuussa ja kävelin kepeillä kuukauden sen jälkeen. Tosi moni kepparitapahtuma jäi tämän takia käymättä mutta onneksi nyt polvi tulee kuntoon.

Ennen joulua on tultu muutamat kisat käytyä kävellen. Joulukuussa oli myös mun joulukalenteri täällä blogissa.

Raviledon ja Metsähaan kisat

Tytin joulukisat


 
Ennen Jun Jump Cupia


Syksyllä mulle saapui eka tilaamani heppa, Oppa Solkuntallilta :3 Heppakatraskin on muuttunut aljon vuoden varrella.

Oppaa :3

Oon tänä vuonna käynyt enemmän lääkärissä kuin koskaan ennen, tehnyt enemmän kepparijuttuja kuin koskaan ennen, tutustunut maailman ihanimpiin ihmisiin, pelannut koneella ihan liikaa, saanut 4000 instaseuraajaa täyteen ja ties mitä. Toisin sanoen omalla tavallaan elämäni paras vuosi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)