tiistai 13. lokakuuta 2015

Hupsista

 Moikka!

Eihän sitä muuta voi sanoa kuin hupsista. Mites sen blogin kanssa kävi taas näin...? En mää vaan tiiä, aikaa on ollut ja kerrottavaakin ja myös intoa mutten sitten ole päässyt ikinä bloggeriin asti. Laajemman kuulumispostauksen merkeissä nyt sitten jatketaan, postausta on värittämässä taas laaja skaala kuvia.


Ihan hyvin taisi Munakoisoilla mennä
 Aloitellaan vaikkapa Kht Raviledon ja Oritalli Metsähaan kisoista. Team Munakoisoa oli edustamassa minun lisäkseni Jonna ja Tytti. Itse en polveni takia juurkaan kisannut ja silti lähdin kotiin kolmen ruusukkeen kanssa. Menin puomi/ristikko-tyyliluokan käynnissä ja siitä napsahti toinen sija, aikamoisena yllätyksenä :D Leea vei tammanäyttelyn voiton ja sain kürista toisen sijan. Pyylevä joutui lähtemään ilman palkintoja, sillä oli tosin kisoissa hieman omaa kivaa...

En kommentoi
Kisojen jälkeen minä, Tytti ja Jonna sekä vieraileva tähti Camilla lähdimme porukalla heseen syömään. Mikälie perinne tuo kisojen jälkeinen heseruokailu on, tääkin tais olla kolmas kerta :P

Camilla lähti siitä kotiin, ja me muut junalla kohti Kotkaa. Tytti heivattiin ulos junasta Tavastilassa ja minä menin Jonnalle yöksi. Menimme Jonnan kanssa illalla pellolle, jossa olisi ollut ihan pilkkopimeää ilman kuunvaloa. Saatiin aika siistejä kuvia ja kunnon armeija takiasiakin lähti mukaan.


 Seuraavana päivänä juhlittiin muutaman Munakoison voimin Jonnan 7-vuotissynttäreitä. Synttäreillä ratsastettiin, hipelöitiin heppoja ja noh, tapettiin Muru-kakku.

RIP ♥
Jonnalta mulle tuli myös ylläpitoon VH Impossible Destiny eli Ihku, ai että mä tykkään tästä hepasta <3


3.10 Tytti tuli meille sillä seuraavana päivänä olisi ollut kisat. Kyyti kuitenkin peruuntui viime hetkellä. Käytiin shoppailemassa Kouvolassa, löydettiin kiva tilpehöörikauppa, käytiin e-kankaassa (jossa oli vihdoin mustaa nahkaa♥) ja löydettiin toisesta tilpehöörikaupasta kivat siivousrätit joista syntyi kaksi sympaattista ponia. Molempien tallit saivat siinä maskotit. Pikkuponit nimettiin Myrskyksi ja Tuuliksi tekoillan sään mukaan.

Myrsky eli minun maskottini :D

Sisarukset siinä

Talliin saapui viime viikolla uusi, aivan ihana asukki, nimittäin tilari Solkuntallilta. Hepan valmistumisessa kesti aika kauan mutta nyt se on vihdoin minulla ♥ Heppa on ratsuponiori ST. Otospon eli Oppa. Ori on mun tulva kisatykki, nyt tosin sillä on jalassa ongemia mistä päästäänkin seuraavaan aiheeseen.

Hieno mies ♥
Jou mään

Mulla on siis polvessa kierukan repeytymä, mikä tarkoittaa, noh, liian pitkää liikunta- ja hyppytaukoa ja leikkausta. Leikkaus on jo ylihuomenna ja vähän jänskättää. Mun polvi siis oli kerännyt nestettä jo yli kuukauden ja sitten vihdoin mentiin lääkäriin. Lääkäri sitä siinä käänteli ja väänteli mutta ei ollut mitään erikoista näin päällepäin. Lääkäri kuitenkin lähetti varmistukseksi magneettikuviin ja onneksi laittoi, tuo repeytymä siinä sitten paljastui. Muutama päivä pitäis leikkauksen jälkeen kepeillä könkätä ja sitten saan kunnon jumppaohjeet fyssarilta. Aion kyllä saada tän polven kuntoon enkä menaa tehdä sitä virhettä että lähtin liian nopeasti hyppimään ja rikkoisin polven uudelleen!


Tytti oli meillä taas viime viikonloppuna yötä. Lauantaiaamuna oltiin koirakisoissa töissä. Koirahallilla oli aivan ihanat esteet ja täydellinen pohja, siellä ois niin ihana pitää kisat. Harmi että se on niin syrjässä :/ 

Käytiin myös kuvailemassa pellolla, kunnes kamerasta loppui akku :P
Eipä tässä muuta, näkyillään varmaankin leikkauksen jälkeen taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)