maanantai 21. syyskuuta 2015

Munakoisojen apinaleiri 18.-20.9

Heippa kaikki!

Masentavan syksyn keskellä oli valopilkkuna pelkän munakoisoporukan leiri Kht Riman luona. Itse en polven takia saanut juurikaan ratsastella, lähinnä kuvasin. Se ei kylläkään menoa haitannut :D

Postauksesta tuli tosi kuvapainoitteinen mutta kuvat on aina kivoja ;)

Arska ja Roomeo

Aloitetaan ihan alusta eli perjantaista. Tällöin kaikki saapuivat paikalle milloin mistäkin, minä viimeisenä koska iskän maisemareitit, hehe. Paikkoihin tutustumisen jälkeen lähdettiin heti ratsastamaan. Kaikki siis olivat ennestään tuttuja joten se perinteinen ihmisiin tutustuminen jäi pois. Illalla katsottiin Disneyn Frozen jonka jälkeen päristiin yli kahteen asti SSO:n ja kaiken muun eeppisen kanssa.

Ylläpitoheppa Pörrö


Lauantaina herättiin valvomisesta huolimatta jo kahdeksalta ja heti aamusta tunnelma oli erittäin pirtsakka. Päivä alkoi koulutunnilla. Kaikki menivät improkürin random musiikin tahtiin. Minun ratani oli pelkkää käyntiä sillä en uskaltanut edes ravailla.

Pohkeenväistö menossa

Kaunish käyntipiaffe xD


Lauantaihin sisältyi myös maastoilua jolloin eksyttiin pellolle kuvailemaan. Kuvista tuli tosi nättejä! Saatiin myös uusia kavereita, nimittäin laitumellinen lehmiä.


Mäki tykkään näistä sensuroinneista


Didin säädettyä asetuksia kuvista tuli tosi syksyisiä!Illalla oli ohjelmassa lisää esteitä, westerniä ja kuvailua. Western (eli lännenratsastus) oli yllättävän kivaa. Sen osa-alue Trail ei vaadi lainkaan juoksuaskeleita ja menin sitä aika paljon, kun muut hyppivät. Voisin alkaa harjoittaa enemmänkin westerniä, että tallistani tulisi hieman monipuolisempi.

Pörrö näyttää ihan lännenhevoselta :D

Pujottelua
Illalla saatiin tosi kivoja kuvia auringonlaskun aikaan, minulla on niitä tosin vain kaksi.

Leea <3


Lievästi sanottuna lauantai-sunnuntaiyönä lähti lapasesta, mutta ei siitä sen enempää :PP Valvottiin taas yli kahteen.

Arska pörhistää itsensä, hui

Sitten koittikin jo sunnuntai eli viimeinen leiripäivä, sniff. Nukuttiin melkein kymmeneen. Sunnuntaina kaikilla muilla oli paikat jumissa paitisi minulla, mitenköhän se oli mahdollista *kuuemoji*

Sunnuntain ohjelmaan kuului kuvailua, yllätys yllätys. Leiriltä on kaikilla yhteensä reippaasti yli 2000 kuvaa ja videot päälle, hups.
 
Pörrön kanssa pellolla-spamSensurointi? xD

Leirikisat meni minun osaltani yllättävän hyvin: olin 6/8 vaikka kävelin ja ravasin ehkä muutaman askeleen, Jaana nimittäin hylättiin ja Tytti pudotti esteen. Menin radan tosin puomiluokkana kun muut menivät ehkä 50-60 cm.  Menin leirikisat Ceralla jonka ostin Jonnalta vähän aikaa sitten.
Hieno nainen hän on <3


Oh my mikä loikka piti ottaa
Lopussa piti vielä ottaa perinteisiä yhteiskuvia, alkuun onnistuneet:Ja sitten ne vähemmän onnistuneet:En kommentoi
Siivomis- ja pakkaamisrumban jälkeen käytiin vielä ratsastelemassa ja syötiin jäätelöä, ja sitten minua tultiinkin hakemaan.

Oli ihan mahtava leiri ja tulee taas kaikkia ikävä! Paria munakoisolaista tapaan ensi viikonloppuna kisojen merkeissä mutta loppuja tulee taas ikävä, sniff. Onneksi on wappiryhmä :P

Tulipas kavien puolella Arska-painoitteinen postaus :D

Loppuun vielä leirivideo, nauttikaa extramäärästä äänitehosteita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei vain! Kommenttiboksiin olis kiva kuulla palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Pysytään toki asiallisuuden rajoissa ;)